Follow Me on Twitter

Friday, July 30, 2010

Agak-agak...boleh join X-Games tak?

Assalamualaikum kepada semua pembaca blog ni..

Pernah main skateboard? Aku pernah jadi seorang skater jap zaman dulu-dulu :p Tapi sekejap je sebab pastu sibuk dengan benda lain. Jadi tak dapat nak bagi komitmen sangat untuk main skateboard ni. (Sebab tu takdak masa nak pergi X-Games Asia Shanghai 2010 Mei lepas..he)

Nasib baik masa tu ada game ni, boleh aku berlatih segala tricks yang ada dalam lapangan skateboarding. Satu lagi game yang best bagi aku untuk semua orang tak kisahla skaters ke apa. Game Tony Hawk ni memang dah banyak dikeluarkan tapi yang aku sempat main Cuma Tony Hawk ProSkater 4.



Tak payah nak risau luka ke apa, buat je skill2 tu, atas bangunan ke apa, takde orang nak marah :D jadi kepada skaters2 yang masih tak nak gunakan facilities mcm skate park kat Putrajaya Challenge Park tu, dan lebih suka main kat tempat awam, bolehla main game ni he tapi jangan terpengaruh sampai bawa ke dunia realiti, setiap orang terikat dengan undang-undang..tak undang-undang ciptaan manusia pun, undang-undang Allah ada..INGAT tu..

How to get more high score (2minutes) in High Score Mode by me.
Just do the combo :D
AMARAN: Mungkin agak memeningkan, kalau stamina tinggi sila lihat


p/s: Video gameplay kedua yang aku berjaya upload, yes!