Follow Me on Twitter

Saturday, July 24, 2010

Biru Mata Hitamku

Malam tadi aku sekeluarga ke i-City lagi. Tapi kali kedua ni lebih meriah sebab family pakcik makcik aku yang kat Sg. Besar dan Gombak ada sekali. Memang best i-City ni. Tapi berpinar gakla aku tengok macam2 jenis warna lampu. Semangat masing2 tangkap gambar. Kali pertama dulu malu2 sikit kikiki..

Aku pun ikut serta gak membiarkan gambarku ditangkap. Rambut dah potong beb...he selamat tinggal jambul panjang ku yang ala2 cloud Final Fantasy T__T. Kali ni aku nak semua rambut aku pendek. Senang sikit nak solat kalau takde kopiah. Ni tak asyik rambut jatuh je time nak sujud.

Anyway, malam tadi memang enjoy. Best ramai2 ni. Nanti kalau jadi buat family day mesti lagi meriah, boleh pakcik makcik Ipoh dan Rawang join sekali, kan? (mcm diorang baca blog aku ni haha)

So berikut adalah beberapa gambar yang ditangkap oleh photographer yang tak pro termasuk aku kikiki..





Saat kali pertama ke i-City


Aku 1st tangkap gambar sebaik sampai :D


LED Technology Showcase..idea sape ni?



Ganas2 aku..dgn adik2 pompuan aku ni tergedik jugakla :p


Apa barang control macho..lompat je! Dush!Opss..sowi sepupuku


Bunga tu takde bau dik..tak payah nak hidu :p


Sorang lagi..dah kate takde bau.. :)


In this photo: Aku, Husna, Amira, Acik Mat, Mak, Kak Long, Izzati, Abah, Sharil, Ucu, Nenek, PakSu, Haziq, Firdaus, Acik Raudah (igt facebook ke ada tag2 :D)


Cantik tak? Pada sape2 yang tak pi lagi, meh ke i-City :D masuk bayar parking rm1 je.