Follow Me on Twitter

Tuesday, August 17, 2010

Mini Showroom - Yamaha YZF R1

Kenapa orang umo 30-an je selalu pakai motor besar @ Superbike? Sebab dorang dah ada kewangan yang kukuh dan gunakan duit untuk reward themselves. Ingat aku takde ke? Aku malas je nak guna on road. Buat masa ni baik aku bagi peluang pada TZM aku berbakti. Dah cukup tua TZM tu…tapi belum masanya untuk Yamaha YZF R1 aku keluar. :p

Sebelum aku tunjuk superbike aku tu, meh nak tunjuk perbezaan spesifikasi model Yamaha R1 tahun 2010 dengan tahun 2008. Kenapa 2008? Sebab aku punya model 2008. Niat di hati nak beli model 2010 nanti. ^__^
Yamaha YZF R1 2010

Yamaha YZF R1 2008
Spesifikasi Model

Ok, let’s check my showroom. Jangan teruja sangat lak ye tau aku ada superbike..ki3

Front View

Side View

'Killer' View

Amacam? Mantap tak superbike aku? ki3...Sebenarnya die-cast model, with scale 1:12 :D Pasni model2 lain akan menyusul disebabkan inilah sebahagian hobi aku. ^__^