Follow Me on Twitter

Tuesday, October 19, 2010

Brad Pitt, tolong jadi wakil aku k?

Assalamualaikum buat semua yang hadir ke blog ini. Entri ini cuma berkenaan award. Yup, Tengkorak Emas dapat award lagi. Kali ini award datangnya daripada Kak SC tuan punya blog Kehidupan ini mesti dinikmati... “Terima kasih kak kerana sudi memanjangkan award ini kepada saya.”
 Comel award ni :D

Okay, apa yang perlu dilakukan sebaik menerima award ini? (Kira macam assignmentla hehe)

1st, write 5 interesting fact about the person who give you this award

Kak SC ibu penyayang
Kak SC suka tangkap gambar anak dia, Danish
Kak SC suka aktiviti berbasikal (pernah join tour, rasanya entri pertama yang aku baca)
Kak SC suka siri filem Twilight (siap ada novel lagi)
Kak SC sayang mak mertuanya (selalu disebut MIL-Mother in law dalam entrinya)

2nd, write down 10 interesting fact about yourself & your hobby

Anak lelaki tunggal daripada 5 orang adik beradik
Kacukan melayu Sarawak (sebelah mak) dan Banjar Selangor (sebelah ayah)
Seorang pendengar yang baik (ecece)
Pandangan mata tajam (jadi sering dianggap sedang marah =_=)
Suka mengumpulkan sesuatu menjadi koleksi
Seorang skater yang dah besara XD
Pernah nak jadi tentera laut
Penyokong Manchester United
Pemain Rubik’s
Suka superbike

3rd, pick your most 10 deserving recipients and describe them

Ciao Annin-sama (Kak Hanim yang always happee ^__^)
Kak Shiela (Ibu penyayang dengan 2 anak yang comel, Danny dan Adam ^__^)
Kie-yu (Blogger yang comel ada rumah 4 tingkat ^__^ )
Bro Belalang Hijau (Blogger bawah tanah ^__^)
Mama JnJ (Si ibu yang selalu bersabar dengan kerenah Juan dan Jajang ^__^)
Afizz (bakal pengarah filem yang tersesat di aliran Sains :D)
Amir Izzat (Pembebel jalanan sepanjang Sarawak dan semenanjung Malaysia ^__^)
Keyrill (si budak sekolah yang sedang mengenal cinta...jangan marah :p)
Bro Fyzal (penyokong Manchester United macam aku :D)
Parkcheek (blogger yang ada bakat menyanyi ^__^)

Ops, sebelum terlupa, aku tak sempat naik pentas untuk award ni, jadi aku suruh dia ni wakilkan XD
Ewah, siap lalu red carpet lagi dia ni, padahal nak ambilkan award aku....:D

p/s:Ada lagi entri award bakal menyusul hehehe