Follow Me on Twitter

Wednesday, October 27, 2010

Contest Header Tercantik (walaupun nampak ganas)

Belum habis lagi dengan perasaan teruja kerana menang tempat pertama Contest Design Wallpaper anjuran blog bighandesign, (terima kasih bro @rtzam!) aku dijemput pula untuk menyertai Pertandingan Header Tercantik anjuran Alienelliz. Hmm..menarik! Aku telah ditag oleh Mira dan juga Keyrill. Jadi demi memeriahkan lagi contest ni maka aku dengan suka hati ingin menyertainya. ^___^


Okay, untuk syarat-syarat penyertaan bagi Pertandingan Header Tercantik ini ialah;
  • Buat post mengenai pertandingan ini dalam blog anda.
  • Pastikan banner pertandingan di atas ada dalam post yang akan anda buat.
  • Letakkan link pada post tersebut ke post asal tentang pertandingan di sini.
  • Tag 3 orang kawan anda supaya mereka tahu tentang pertandingan ini lalu membuka peluang untuk mereka menyertainya.
  • Hantar nama berserta no handphone dan url blog melalui emel kepada : alienelliz@yahoo.com.

Untuk apa hantar no tel? Untuk menerima hadiah yang merupakan top up yang akan dimasukkan terus ke dalam no handphone anda. (Untuk pengguna Maxis, Celcom dan Digi sahaja)

Header yang dipertandingkan (mestilah header kat atas tu...nampak macam ganas je ada darah...Header Terganas bolehla kot XD)


Kemudian seperti biasa, jangan lupa untuk tinggalkan url post anda di ruangan komen pada post asal di blog Alienelliz.

Pertandingan ini akan berakhir pada 6 November 2010.

Jadi, dengan ini aku tag 3 orang blogger untuk turut sama-sama menyertai pertandingan ini.

p/s:Kepada semua peserta, semoga berjaya, banyak header yang cantik ^___^