Follow Me on Twitter

Friday, October 29, 2010

Design Exhibition Part 12 ~ Appreciate someone

Assalamualaikum. Sebelum aku buat sebarang ulasan untuk khutbah Jumaat nanti, aku ingat nak buat entri jiwang sikit. (ceh!) Aku rasa tak pernah lagi aku buat entri jiwang ni. (yeke?) Semua asyik nak serius dan ceria, jarang nak emo-emo ni XD Okay, takla jiwang sangat pun. Aku cuma ambil petikan lirik lagu Billy Talent – Surrender dan hasilkan sebuah poster untuk design exhibition kali ini. Biar gambar meluahkan segala perasaan jiwang aku. ^___^

heartbroken

Amacam? Agak-agak perasaan jiwang aku tahap macam mana? ^___^