Follow Me on Twitter

Tuesday, December 21, 2010

JOM MAIN SUDOKU CONTEST BY LUFFY

Apa perasaan anda bila tak dapat menyelesaikan sesuatu masalah atau misteri? Adakah terus mengalah? Atau cuba hingga berjaya?

Photobucket

Malam tadi si Zati berjaya membuatkan aku termenung panjang memandang kertas sambil memegang pen. Dia tag aku untuk join satu contest bermain Sudoku. Apa lagi...jom tengok syarat-syaratnya:

·         Anda mesti seorang blogger
·        Anda nak follow boleh, tak nak pun boleh tapi keutamaan diberikan kepada follower BLOG BUDAK KAMPUS
·         Buat entry bertajuk: JOM MAIN SUDOKU CONTEST BY LUFFY
·         Mesti letak banner contest tu dalam entry dan side bar anda dan linkkan ke blog ni (klik)
·         Tinggalkan link entry anda di comment box entry ini (klik)
·        Tak kisah macam mana cara anda jawab, guna Microsoft Word ke, Excel ke atau cara lain asalkan jawapan betul
·       Emelkan jawapan anda ke rfizu27@yahoo.com untuk mengelakkan aktiviti meniru jawapan orang lain
·      Pemenang akan ditentukan berdasarkan jawapan yang betul melalui cabutan bertuah dan diumumkan selepas tamat contest ini di dalam entry khas
·      Tag sorang kawan anda atau lebih terpulang pada anda

Tarikh tutup : 25 DEC 2010


Tu diaaa...3 kali percubaan sebelum aku dapat jawapan tepat...(ye kot ^____^)


Aku mahu tag: