Follow Me on Twitter

Monday, December 13, 2010

My Header Contest (Yana's Contest)

Header - Act of striking ball with the head
Example: Vidic scored a goal with a beautiful header.

VIdic, antara pemain pertahanan Manchester United selain Patrice Evra yang mampu menjaringkan gol. Dan Vidic terkenal dengan headernya. Headernya yang terbaru adalah ketika menjaringkan gol penyamaan ketika menentang Aston Villa lalu mengekalkan rekod tanpa kalah Manchester United dalam Liga Perdana Inggeris setakat ini.

Oh terbawa-bawa pengaruh bola ke dalam entri contest pula ^___^

Photobucket

Kali ini aku mahu sertai My Header Contest anjuran Rieyanna, setelah bro Belalang Hijau dengan beraninya tag aku XD

Ya, Blog Header adalah header kedua yang cantik untuk dilihat (selain header Vidic). Aku suka melihat header blog lain yang memang cantik-cantik dan hebat belaka. Tapi pastinya aku turut menyukai header blog aku dahulu.

Header blog ni tidaklah seberapa jika dibandingkan dengan blog lain. Tetapi apa salahnya aku mencuba bukan? Ada untung dapatlah hadiah topup RM100. Ha, jangan tak percaya hadiahnya sebanyak tu. Cuba bayangkan kalau kita tekan *122# (bagi pengguna hotlink) dan nilai RM100 terpapar, percuma pula tu...masyuk woo..


Ok, inilah headernya seperti yang digunakan sekarang. Ada corak bloodstain dan tulisan gaya Transformers (sedang menunggu kemunculan Transformers 3 Dark of the Moon ^___^)

Syarat-syarat pertandingan

  • Buat entry bertajuk.."My Header Contest" dan letakkan header Yana yang kat atas tu dalam entri
  • Follow Yana
  • Boleh letakkan header yang sedia ada kat blog atau boleh juga kalau nak buat yang baru
  • Header bebas..apa saja ..janji menarik
  • Boleh letakkan 1 atau 2 header
  • Tinggal link kat sini (klik)
  • Tag 3 orang blogger

Hadiah?

Pemenang akan dapat topup atau bank in sebanyak RM100.

Tarikh tutup: 5 Januari 2011
Pemenang akan diumumkan pada 10 Januari 2011

3 orang blogger yang ditag


Okay, kepada sesiapa yang nak menyertainya dan mahukan butiran lanjut klik saja banner contest di atas dan di sidebar ye. Semoga berjaya juga kepada peserta lain.