Follow Me on Twitter

Tuesday, December 28, 2010

RekaTee: Bukan hanya untuk designer

Masih ingat dengan entri tentang RekaTee ? Ya, laman yang menyediakan platform untuk designer mengasah bakat dalam menghasilkan design-design t-shirt yang menarik. Kini, ia bukan sahaja perlu disertai oleh designer, malah ia perlu disertai anda!


Baru-baru ini, atas tanda penghargaan, RekaTee telah menawarkan Tengkorak Emas, sehelai t-shirt percuma hasil rekaan salah seorang designer yang telah berjaya dicetak. Wow, memang berbaloi-baloi! Dan apa yang lebih menarik, terdapat beberapa rekaan juga telah berjaya dicetak dan mula dijual dengan harga yang berpatutan sesuai dengan kualitinya.


Jadi kepada yang berminat untuk membeli t-shirt, boleh ke website RekaTee dan lihat catalog design t-shirt mereka sebelum membuat tempahan tanpa ragu-ragu.

Kenapa perlu ragu-ragu sedangkan RekaTee menyediakan perkhidmatan yang terbaik!
  • Rekaan t-shirt yang menarik dan bebas daripada plagiarism.
  • Beli 2 dan penghantaran dilakukan secara percuma.
  • T-shirt boleh dikembalikan dan ditukar dalam tempoh 30 hari.
  • Selamat, terkawal dan menyeronokkan dengan RekaTee!


Apa yang menyeronokkan?

Daftarlah sebagai ahli RekaTee dan anda berpeluang menghantar gambar anda dengan pose terbaik bersama t-shirt yang dibeli ke RekaTee. Sebaik sahaja gambar tersebut diterima, store credits akan diberikan.

Gambar aku ini telah pun diapproved ^___^

Rekaan ini dinamakan Label Tag.

Dan, kepada sesiapa yang berminat untuk membeli t-shirt (lelaki dan perempuan, ada dalam pelbagai saiz), anda boleh menggunakan kupon diskaun 10% yang diisi ketika checkout (selepas maklumat berkenaan tempahan dibuat)

#Apply this coupon code during checkout: tengkorakemas

Ha...serius ni...RekaTee turut menghargai anda, pembaca-pembaca blog Tengkorak Emas ^___^

Jadi, apa tunggu lagi? Sama ada anda ingin menghasilkan design t-shirt atau membelinya, RekaTee adalah platfrorm terbaik!


p/s:Thanks RekaTee!! ^___^