Follow Me on Twitter

Monday, January 10, 2011

PILIH THEME BLOG sw33tdarling.com

Masa jalan-jalan…

Baca majalah…

Belek-belek iPhone kat kedai…(bajet nak beli :p)

Nak tengok dvd…

Aku dah tak sanggup gila bayang macam ni...

Tak nak bertangguh lagi...pedulikan entri kreatif atau tak...

Yang penting aku mesti join giveaway sis Sw33tDarling cepat-cepat...supaya promosi juga dapat dilakukan...

So jomla sertai giveaway ni, mudah saja, ikuti langkah-langkah di bawah:
  • Vote salah satu theme yang disediakan
  • Tulis satu entry di blog masing² dengan tajuk “PILIH THEME BLOG sw33tdarling.com”, pamer theme pilihan [copy & paste] dan jelaskan kenapa nak sw33tdarling.com pilih theme tersebut
  • Tag 3 orang rakan supaya join GA ni
  • Letakkan permenalink entry ada DI SINI [comment box]
  • Tarikh tutup pada 14hb January 2011 sebelum jam 23:59
  • 3x Pemenang akan dipilih dengan cara cabutan bertuah
  • Cabutan akan dilakukan di antara peserta² yang memilih theme paling ramai undian
  • Hadiah Misteri untuk entry yang paling kreatif

Aku mahu ramai lagi yang gila bayang macam aku...haha...

Maka aku tag:

Aku pilih theme Lady Green sebab theme ini ada ciri-ciri elegan dan sofistikated. Gambar perempuan berkerjaya seperti refleksi kepada sis Amy sendiri. Ya, walaupun berkerjaya tapi masih punya masa untuk update blog dengan kerap. Walaupun tajuk blog adalah ‘Aku Halimunan’, dan tiada ciri-ciri halimunan dalam theme tersebut, ia bukan masalah kerana terang-terang sis Amy bukan halimunan...XD Lagipun theme yang kemas pasti lebih menjadi perhatian setelah pengunjung berkunjung ke blog.

Dan satu lagi sebab of coursela sebab ramai yang dah undi theme ni :P (termasuk akula tu)

Ok, done!

p/s:Harap tak gila bayang lagi lepas ni...