Follow Me on Twitter

Wednesday, February 2, 2011

Design Exhibition Part 14 ~ USB 2.0 going holiday

“Susah juga mahu cari ilham design t-shirt di RekaTee

Ops, ayat tak positif langsung…tukar-tukar…

“Mencabar sungguh mahu cari ilham design t-shirt di RekaTee

Baru rasa tercabar…walaupun dua kali design aku sebelum ni kena reject.




Okay, mula-mula nak ucapkan terima kasih pada Faiz, tuan punya blog MohamadFaiz.com sebab entri perkongsiannya mengenai USB 3.0 telah memberikan aku inspirasi untuk menghasilkan design yang tak seberapa di atas.

Design tu adalah untuk t-shirt design di RekaTee. RekaTee adalah platform untuk sesiapa menonjolkan bakat designnya dengan menghasilkan t-shirt design yang mungkin akan dicetak berdasarkan market value dan permintaan ramai.

Jadi bagaimana design yang aku hasilkan? Cantik? Comel? Hodoh? Ada apa-apa yang perlu diperbaiki? Jangan pendamkan dalam hati, tinggalkan komen anda di SINI dan VOTE mana-mana yang sesuai.

Oh lagi satu, kalau nak beli t-shirt yang sudah dicetak di RekaTee, boleh isikan coupon code: tengkorakemas sebelum checkout untuk mendapat potongan harga 10% ^__^

About design:
“USB 3.0 is coming to town. It’s time for 2.0 to take a break for a while and take this chance for saving our eco.”


p/s:Selamat Tahun Baru Cina bagi yang berbangsa Cina, USB 2.0 pun nak cuti!